Flitss photography & more

Nieuw!!!

Dit zijn panorama’s waarin video’s zijn opgenomen.
Zo kunt u in korte filmpjes zelf de bezoeker welkom heten of in klaslokalen extra informatie geven over de verschillende vakken, lessen en andere activiteiten van de school.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Evangelische Basisschool Online Eindhoven

Virtuele tour voor uw website

Een complete virtuele 360 graden tour van uw gebouw met daarin live view, hotspots, filmpjes, tekst, menu, plattegrond en muziek!
Interactief, uitnodigend en zeer informatief.

Deze virtuele rondleiding kan volledig gepersonaliseerd en afgestemd worden op uw wensen.
Het een virtuele tour geeft u een digitale, interactieve rondleiding door uw onderneming. De bezoeker kan met een menu of hotspots bepalen in welk deel hij wil kijken van uw onderneming, een virtuele tour kan uw website-bezoeker overtuigen, verleiden of enthousiasmeren om actie te ondernemen en bijvoorbeeld tot het boeken of tot bezoeken van de locatie over te gaan.

Het is in deze wereld van digitalisering een ideaal marketinginstrument om nog meer gericht zoekverkeer te krijgen op uw website. Zo kunt u o.a de virtuele rondleiding delen op social media.

De meerwaarde van 360-gradenfoto's en virtuele tours

Deze manier van presenteren is uitnodigend, zeer informatief en geeft een duidelijk beeld van (de mogelijkheden van) uw locatie. Men kan uitgebreid rondkijken en inzoomen op alles wat de interesse wekt en alle extra informatiepunten. Uw website zal langer en met meer interesse worden bekeken door de interactie die een virtuele tour uitlokt (in tegenstelling tot alleen een filmpje).

Voor wie zijn virtuele tours geschikt?

Hotels 
Ziekenhuizen
Overheid
Campings
Showrooms
Restaurants
Winkels
Scholen
Instellingen
Evenementen (beurzen, festivals enz)

Te plaatsen op:

Website
Facebook
Sociaal media

Virtuele rondleidingen van Flitss zijn altijd

360 graden panorama’s in HDR
Geschikt voor mobiele apparaten;
Hotspots(aanklikbare punten);
In eigen huisstijl;
Geschikt voor vr-brillen
Inclusief hosting (op jullie eigen serverruimte)
Geen abonnementskosten
Nabewerking en montage

Geschikt voor:

Desktop
Laptop
Tablet
Mobiel
VR bril

24/7 open dagen op scholen

Extra service

Peakfactory

“Een Middelbare school in Limburg met alle niveaus van VMBO tot Gymnasium, werd door de Coronamaatregelen begin 2021 gedwongen om de open dagen uitsluitend online te laten plaatsvinden.

De Virtuele Tour door de School ontwikkeld door Flitss bleek een enorm succes. De grote toestroom van online bezoekers leidde er zelfs toe dat de website met de Virtuele Tour tijdens de Open Dagen tijdelijk niet bereikbaar was.  De School heeft toen contact gezocht met PeakFactory in Amsterdam. PeakFactory is met haar eigen CDN (Content Distributie Netwerk), eigen verbindingen en ruime capaciteit in staat om zowel live-events als bijvoorbeeld de Virtuele Tour voor een grote hoeveelheid bezoekers beschikbaar te maken.

PeakFactory heeft de Virtuele Tour nog dezelfde dag online gekregen zodat deze in korte tijd door veel nieuwe leerlingen en ouders tegelijk kon worden bezocht.

De School heeft inmiddels een structurele afspraak gemaakt met PeakFactory, mede met het oog op de ontwikkelingen rond Corona maar ook om eventuele toekomstige evenementen online beschikbaar te maken voor leerlingen, docenten, ouders en andere geïnteresseerden. Hiermee is een toekomstvaste, schaalbare en veilige oplossing gecreëerd voor zowel dagelijkse toepassing als piekmomenten.  

Voor meer informatie en (streaming)oplossingen voor uw school: onderwijs@peakfactory.com ”  of Flitss 061266371

Virtuele tours gemaakt in Nederland

Scholen die u voor gingen

Amsterdam

Klik hier

Portfolio België

Portfolio Oostenrijk

Shopping Basket